Readsoft User's Forum
Sign up Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
nicothebee

Senior Expert Member
Registered:
Posts: 125
Reply with quote  #1 
Hello,

I am using the custo /cockpit/c20 to add some customer fields in the tab "Others".
I have changed some data element to update the caption of some fields as well as some search helps.
The tab is still unchanged and displays the same captions and search helps than before.
I assume that this information is stored in some buffer. But I can't find how to reset it.
I've tried to empty out /cockpit/c20 and recreate my custo from a white page... no change at all.

Any idea?

Thanks in advance,

Nicolás

By the way, I don't know if that matters, I'm running PD-AP 7.5.
0
Ignacio

Senior Expert Member
Registered:
Posts: 61
Reply with quote  #2 
Hi Nicolás.

It may be a silly idea but, did you activate the structure?, I guess once you change a data element, the change must be done also in the CI_COCKPIT_HDR structure, it could be that you need to re-activate this structure to refresh the data element in there? Hope this can help.

Kind Regards.
0
nicothebee

Senior Expert Member
Registered:
Posts: 125
Reply with quote  #3 
Hello Ignacio,

Sure I did.
It seems to be a bug in version 7.5. I've already received a fix from ReadSoft but it doesn't solve the problem...

Nicolás
0
Ignacio

Senior Expert Member
Registered:
Posts: 61
Reply with quote  #4 
OH God, ...another bug.

I'm now dealing with the upgrade to Invoices 5-9 and we've found a couple of bugs that are really annoying.
0
wuethran

New Member
Registered:
Posts: 6
Reply with quote  #5 
Hi Nicolás
We are facing the same Problem with the Version 7.5 SP1.
Did you get a solution for the described Problem?
Kind Regards, Andrea
0
nicothebee

Senior Expert Member
Registered:
Posts: 125
Reply with quote  #6 
Hello,

The problem disapeared on our quality system without any specific action.
I cross my finger not to face this issue at the go live next week!

Nicolás
0
wuethran

New Member
Registered:
Posts: 6
Reply with quote  #7 
Hi Nicolás

We received (really fast) the EMEIC2948 which solves the Problem.
According to the description of the EMEIC the Problem is related to a SAP_BASIS upgrade.
So this might be the reason that you have the Problem one System (with SAP_BASIS upgrade) and you don't have the Problem on another System (without SAP_BASIS upgrade) - just in case ;-)

So good luck for your golive and I would be interested in Hearing from you if you faced some other issues with the upgrade PD 7.5 SP1.

With Kind regards,
Andrea
0
nicothebee

Senior Expert Member
Registered:
Posts: 125
Reply with quote  #8 
Hello Andrea,

Many thanks for this hint.
Could you please attach this EMEIC to this ticket?

Thanks in advance,

Nicolás
0
wuethran

New Member
Registered:
Posts: 6
Reply with quote  #9 
Hi Nicolás

In general I would recommend that you ask directly for the EMEIC2948 at KOFAX.
So you get really the one which suits to your Installation.
And they were delivering this EMEIC really fast.

Regards, Andrea

 
Attached Files
txt EMEIC2948_F4_HELP.txt (2.26 KB, 3 views)

0
nicothebee

Senior Expert Member
Registered:
Posts: 125
Reply with quote  #10 
Thank you very much
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.



Follow @readsoftuser